Salát z hlávkového zelí

Procházíte oddělením zeleniny v supermarketu a přemýšlíte, jakou zeleninu do vozíku dáte? Zkuste hlávkové zelí. Je levné a je ho hodně. A nejen to.

 

Hlávkové zelí je výborným zdrojem vitamínů C, E a vitamínů skupiny B. Váš jídelníček si jeho přípravou obohatíte o draslík, sodík, vápník, hořčík, měď, železo, síru, jód i o vlákninu. Hlávkové zelí by  mělo být v hleďáčku zájmu hlavně diabetiků, pro které je ideální zeleninou díky optimálnímu složení sacharidů.

A nyní slíbený recept na jednoduchý salát. Syrové hlávkové zelí umyjete, nakrouháte na nudličky a osolíte. Přikápnete olivový olej a kdo má rád, může přidat i ocet, možno použít i ocet balsamico. Salát nechte odpočinout, až pustí  šťávu, a podávejte.

Salát z hlávkového zelí - 893446 - Salát z čerstvého zelí

Salát z čerstvého zelí

Aktuální článek: Salát z hlávkového zelí

Novější články v kategorii

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
Copyright © www.fosur.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.fosur.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace